Jeg har herved passert inn i de voksnes rekker, etter å ha laget en overraskende god julemiddag, julaften. På et tidspunkt var det veldig dramatisk da jeg svidde surkålen, men reddet den elegant inn igjen med en smørklatt.
Det er med stolthet jeg gir dere "Julaften i Kina"
Fantastisk riskrem til dessert (nummer 1) ala Linda (dessert nr 2 var sjokolademousse)! |
Ingen fant mandelen, verken i grøten vi spiste til lunsj, eller i riskremen til dessert, så vi delte julemarsipanene broderlig. Hvor mandelen ble av er fortsatt et mysterium. |
Etter middag pakket vi opp gaver. Prøvde å forklare Jennifer at det var nissen som hadde vært innom tidligere, men tradisjonene ble vel presentert på et for sent stadium i livet hennes, så hun trodde ikke på oss. Utover kvelden kom naboene på dessert, og ble til langt på natt.
Det ble en riktig god jul.
2. Juledag: Også bestått!
1.Juledag-frokost: Røkelaks, eggerøre, reker, guacamole, leverpostei philadelphia, grovbrød, spekemat, øl, jus, kaffe og te... nam. |
Nesa godt plantet i smågodtposen fra Julestrømpa. Viktig å få med seg de beste bitene! |
Julemiddagsrester med besøk av dansk-kinesiske Christy, og Jennifer. Glemte forresten å introdusere vår nye roomie: Christoph, fra Tyskland. Knakanes bra fyr. |
Så avsluttet vi kvelden med å ta julekort-bilder, og etter et par glass med vin, føltes det ikke kleint å gå rundt juletreet i det hele tatt! |
Ganske mett nå ja...
Det ser ut som du har hatt en kjempekoselig jul kjære deg :) <3
SvarSlettJaaa da, den var veldig bra til å være kinesisk:)
SvarSlett